(DAVKI V 2019) Podjetja in podjetniki, kaj se spreminja pri davkih po novem letu (DAVKI V 2019) Podjetja in podjetniki, kaj se spreminja pri davkih po novem letu Višji bodo prispevki, drugače boste oddajali obračune, spremembe so pri DDV in nepremičninskih dajatvah; na kaj bodo pozorni davčni inšpektorji
Poslavlja se Silvester. Kako boste po novem oddajali davčne obračune? Poslavlja se Silvester. Kako boste po novem oddajali davčne obračune? Če morate v svoje prejšnje davčne obračune, denimo za leto 2017, dodati kakšen popravek, boste še vedno morali uporabiti program Silvester Fineus oziroma Pelias
Podjetniki, v letu 2019 boste plačevali višje prispevke. Na kaj pazite, ko si znižujete davčno osnovo? Podjetniki, v letu 2019 boste plačevali višje prispevke. Na kaj pazite, ko si znižujete davčno osnovo? Zaradi rasti plač bodo nekoliko višji tudi minimalni prispevki; Furs je pozoren na povezane normirance in sumljivo visoke odhodke

V torek v živo z uspešnimi podjetniki z litijskega konca

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
Akademija Finance   dodaj
podjetništvo   dodaj
Jože Kos dodaj
Violeta Bulc dodaj
Marko Godec dodaj
 
Čas branja: 1 min
11.05.2018  00:30
Na poslovnem dogodku časnika Finance v Litiji bo sodelovala vrsta uspešnih obrtnikov in podjetnikov z območja med Zalogom in Zagorjem.
V torek v živo z uspešnimi podjetniki z litijskega konca
Foto: Borut Hočevar

Obveščaj me o novih člankih:  
Akademija Finance   dodaj
podjetništvo   dodaj
Jože Kos dodaj
Violeta Bulc dodaj
Marko Godec dodaj

Med našimi sogovorniki v litijski občinski stavbi bo tudi Jože Kos, lastnik uspešnega Mizarstva Kos iz Velike Preske. Kos pa ne vodi samo mizarstva, pač pa tudi povezuje podjetnike, ustanove znanja in predstavnike različnih poklicev. V njegovih skupinah je sodelovalo tudi po 300 ljudi, v poslovno združenje, ki ga vodi, je bilo v različnih obdobjih vključenih 44 podjetij, sodelovali so predstavniki 27 poklicev.

Kos verjame v povezovanje. Pred leti je pripravljal eno takšnih združenj tudi s pomočjo zdajšnje evropske komisarke Violete Bulc.

Na dogodku, ko bo v torek, 15. maja, bodo med drugim sodelovali tudi lastnik Kotlarstva Godec Marko Godec, direktor KGL Bojan Železnik in lastnik Ekološke izletniške kmetije Pr’ Blaj Vinko Kokovica.

Damir Rutar, direktor družbe Herz, bo predstavil, kaj prinaša štiri milijone evrov vredna Herzova naložba v Šmartnem pri Litiji.

To pa še ni vse. Izvozni svetovalec Miran Breznik iz Celovca, ki je pomagal številnim podjetnikom pri prvih korakih v Avstriji, bo razložil, kako lahko mala podjetja in obrtniki prodrejo na avstrijski trg.

Peter Merc, soustanovitelj družbe Lemur Legal, bo pojasnil, kaj lahko podjetniki pričakujejo od tehnologije verižnih blokov.

Državni sekretar v kabinetu predsednika vlade Anton Žunič in litijski župan Franci Rokavec pa bosta razložila, kaj se trenutno dogaja z elektrarnami na litijskem delu Save.

Začnemo ob 17.00 v dvorani občine Litija. Vstop je prost, prosimo le, da opravite brezplačno prijavo.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Podjetnik
Najpodjetniška ideja: rokovnik, ki združuje analogni in digitalni svet 5

Za rokovnik so novembra na platformi za množično financiranje Kickstarter zbrali slabih 30 tisoč dolarjev

Podjetnik
Najpodjetniška ideja: Optika, kjer očala en teden testirate, preden jih kupite 12

Cilj ekipe Della Spina je, da v prvega pol leta doseže 200 kupcev na mesec

Podjetnik
(nova raziskava GEM) V Sloveniji lani manj zgodnje podjetniške aktivnosti

Lani se je zgodnja podjetniška aktivnost v Sloveniji zmanjšala, se je pa izboljšal odnos do podjetništva v družbi, kažejo prvi...