Samozaposleni, kaj morate storiti, da boste oproščeni prispevkov in upravičeni do temeljnega dohodka Samozaposleni, kaj morate storiti, da boste oproščeni prispevkov in upravičeni do temeljnega dohodka Obrazec bo na Fursu na voljo od 14. aprila, poravnati pa morate vse obveznosti do države; zadnje je v času korone za marsikoga misija nemogoče; objavljamo še pojasnila Fursa
Eksplozija izbrisov espejev Eksplozija izbrisov espejev Vlada gre na pomoč tudi espejem, a število izbrisov je že pred koncem marca na rekordni ravni
Kako zapreti espe Kako zapreti espe Nadomestilo za brezposelnost: ob katerih pogojih vam pripada, če boste espe zaprli zaradi koronavirusa?

V torek v živo z uspešnimi podjetniki z litijskega konca

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
podjetništvo   dodaj
Akademija Finance   dodaj
Jože Kos dodaj
Violeta Bulc dodaj
Marko Godec dodaj
 
Čas branja: 1 min
11.05.2018  00:30
Na poslovnem dogodku časnika Finance v Litiji bo sodelovala vrsta uspešnih obrtnikov in podjetnikov z območja med Zalogom in Zagorjem.
V torek v živo z uspešnimi podjetniki z litijskega konca
Foto: Borut Hočevar

Obveščaj me o novih člankih:  
podjetništvo   dodaj
Akademija Finance   dodaj
Jože Kos dodaj
Violeta Bulc dodaj
Marko Godec dodaj

Med našimi sogovorniki v litijski občinski stavbi bo tudi Jože Kos, lastnik uspešnega Mizarstva Kos iz Velike Preske. Kos pa ne vodi samo mizarstva, pač pa tudi povezuje podjetnike, ustanove znanja in predstavnike različnih poklicev. V njegovih skupinah je sodelovalo tudi po 300 ljudi, v poslovno združenje, ki ga vodi, je bilo v različnih obdobjih vključenih 44 podjetij, sodelovali so predstavniki 27 poklicev.

Kos verjame v povezovanje. Pred leti je pripravljal eno takšnih združenj tudi s pomočjo zdajšnje evropske komisarke Violete Bulc.

Na dogodku, ko bo v torek, 15. maja, bodo med drugim sodelovali tudi lastnik Kotlarstva Godec Marko Godec, direktor KGL Bojan Železnik in lastnik Ekološke izletniške kmetije Pr’ Blaj Vinko Kokovica.

Damir Rutar, direktor družbe Herz, bo predstavil, kaj prinaša štiri milijone evrov vredna Herzova naložba v Šmartnem pri Litiji.

To pa še ni vse. Izvozni svetovalec Miran Breznik iz Celovca, ki je pomagal številnim podjetnikom pri prvih korakih v Avstriji, bo razložil, kako lahko mala podjetja in obrtniki prodrejo na avstrijski trg.

Peter Merc, soustanovitelj družbe Lemur Legal, bo pojasnil, kaj lahko podjetniki pričakujejo od tehnologije verižnih blokov.

Državni sekretar v kabinetu predsednika vlade Anton Žunič in litijski župan Franci Rokavec pa bosta razložila, kaj se trenutno dogaja z elektrarnami na litijskem delu Save.

Začnemo ob 17.00 v dvorani občine Litija. Vstop je prost, prosimo le, da opravite brezplačno prijavo.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Podjetnik
Nazaj v nekoliko drugačno realnost

Večina podjetnikov se bo morala navaditi, da bo vsaj nekaj časa posel drugačen, da tako, kot je bilo pred pol leta, ne bo

Podjetnik
7 vprašanj in odgovorov: bodo Kurzarbeit lahko izkoristili tudi espeji in društva ter kako? 2

Kdo vse bo še lahko uveljavljal subvencioniranje delovnega časa? Kdo ne bo?

Podjetnik
Koliko espejev je izbrisala korona in koliko jih še bo? 5

Junij in julij utegneta prinesti novi val izbrisov espejev

Podjetnik
Samozaposleni, ste zamudili z vlogo za oprostitev marčevskih in aprilskih prispevkov? Še imate čas! 1

Podaljšan je tudi rok za pridobitev nadomestil za delavce, ki jih je delodajalec poslal na čakanje že v marcu, to je pred uveljavitvijo...