Vprašanje življenja in smrti: kaj se zgodi z zaposlenimi v s. p, če umre njegov lastnik Vprašanje življenja in smrti: kaj se zgodi z zaposlenimi v s. p, če umre njegov lastnik 9 vprašanj in odgovorov: kaj se zgodi z zaposlenimi, odplačevanjem posojil, kakšne so nevarnosti za dediče, če umre ustanovitelj s. p.
MSRP 16: za kaj gre in kaj prinaša vašemu podjetju MSRP 16: za kaj gre in kaj prinaša vašemu podjetju Kaj morate vedeti o novem računovodskem standardu in na kaj paziti, ko boste medletno primerjali bilance
Kako vas lahko hitra rast podjetja prehiti in kaj se lahko naučite od Avstralca, ki ga je to skoraj pokopalo Kako vas lahko hitra rast podjetja prehiti in kaj se lahko naučite od Avstralca, ki ga je to skoraj pokopalo Don McKenzie je ustvaril enega najhitreje rastočih avstralskih podjetij, a ga tudi spravil na rob bankrota. Česa se iz njegovih napak lahko naučite vi?

Davčni dolžniki, pozor, v ponedeljek si Furs vzame svoje

 

Več iz teme.

Kliknite na izbrani pojem:  
 
Čas branja: 1 min
10.07.2018  14:20  Dopolnjeno: 10.07.2018 14:29
Seveda samo v primeru, če imate ob davčnem dolgu pri državi kaj plusa, denimo iz preplačane dohodnine v minulem letu
Davčni dolžniki, pozor, v ponedeljek si Furs vzame svoje
V ponedeljek bo Furs dolžnikom pobotal dolgove, če bo na kateri od postavk našel plus. Konkretno: če Fursu oziroma državi dolgujete katerikoli davek, hkrati pa ste denimo lani preplačali...

Več iz teme:  

Prebrali ste 17% članka.

BERITE NAPREJ...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

Podjetnik
Vprašanje življenja in smrti: kaj se zgodi z zaposlenimi v s. p, če umre njegov lastnik 4

9 vprašanj in odgovorov: kaj se zgodi z zaposlenimi, odplačevanjem posojil, kakšne so nevarnosti za dediče, če umre ustanovitelj s. p.